Θ. Καράογλου: Να "πέσουν" τίτλοι τέλους στην ανομία


Θεσσαλονίκη, 20 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΝΑ “ΠΕΣΟΥΝ” ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ»

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με αίτημα να βρεθεί άμεσα λύση στο τεράστιο θέμα που έχει προκύψει με την κατάληψη της Πανεπιστημιούπολης του Α.Π.Θ. από μέλη του “No Border Camp”,  πραγματοποίησε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου,  μαζί με τους συναδέλφους του Βουλευτές Σταύρο Καλαφάτη, Κώστα Γκιουλέκα, Γιώργο Γεωργαντά και Γιώργο Βαγιωνά. 
Οι Βουλευτές της Ν.Δ. από τη Μακεδονία κάλεσαν τον κ. Τόσκα να αναλάβει τις ευθύνες του και να παρέμβει δυναμικά, προκειμένου να “πέσουν” άμεσα τίτλοι τέλους στην ανομία που έχει μετατρέψει τους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε… κάμπινγκ “αλληλέγγυων”.
Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Καράογλου μετά τη συνάντηση: «Εδώ εδώ και μη παρέκει. Η κατάληψη της Πανεπιστημιούπολης του Α.Π.Θ. από μέλη του “Νο Border Camp” αποτελεί ντροπή για τη Θεσσαλονίκη, για αυτό και καλέσαμε τον αρμόδιο Υπουργό να βάλει τίτλους τέλους στην ανομία. Η ανεξέλεγκτη δράση των “αλληλέγγυων” οδηγεί στην απαξίωση τόσο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όσο και το κέντρο της πόλης μας, ενώ οι εικόνες που προβάλλονται καθημερινά εκθέτουν τη χώρα διεθνώς».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!