International life: Προς ολοκλήρωση η συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική


Προς ολοκλήρωση βαίνει η συμφωνία της International Life με την Εθνική Ασφαλιστική, περιλαμβάνοντας περίπου 70% των ασφαλιστήριων συμβολαίων της International Life AEAZ με τους ίδιους όρους και παροχές, όπως ανακοίνωσε η International Life.

H εταιρεία σχεδιάζει και δεύτερη μεταβίβαση χαρτοφυλακίου ζωής μέρους των εναπομεινάντων συμβολαίων, με προτεραιότητα τη μεταβίβασή τους στην Εθνική ασφαλιστική. Παράλληλα, η International Life ΑΕΓΑ, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή της, «διασφαλίζει τους ασφαλισμένους Γενικών Ασφαλειών, έχοντας σχεδιάσει συνεργασίες με επίλεκτες εταιρείες της αγοράς για την εξυπηρέτηση των νέων αιτήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώθηκε ήδη στο δίκτυο των συνεργατών της εταιρείας η πρώτη στρατηγική συνεργασία με την Interamerican, τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία γενικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
Η Interamerican ήδη εκδίδει και εξυπηρετεί, μέσω της μεσιτικής της International Life, Premium Brokers, τις ανανεώσεις γενικών ασφαλίσεων Αυγούστου σε όλους τους κλάδους και επί του συνόλου του χαρτοφυλακίου της International Life ΑΕΓΑ. Ταυτόχρονα, η International Life διασφαλίζει τους εργαζομένους της, συνεχίζοντας αποτελεσματικά το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για την άμεση αποζημίωση, όσων το επιθυμούν.
Τέλος, μέσω των ανωτέρω ενεργειών, διασφαλίζονται οι διαμεσολαβούντες, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, συντονιστές, μεσίτες και πράκτορες, καθώς διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους, ανεξαρτήτως σε ποια ασφαλιστική εταιρεία μεταφέρονται.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!