Στις 15 - 18/9 το 6ο Greenwave ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2016, στο Δημοτικό Πάρκο ΧΑΝΘ


Στις 15 - 18/9 το 6ο Greenwave ΦΕΣΤΙΒΑΛ 201 6


Το Greenwave ΦΕΣΤΙΒΑΛ διοργανώνεται για 6η χρονιά φέτος, από την Πέμπτη 15 και μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Πάρκο ΧΑΝΘ (στον πεζόδρομο των πρώην αναψυκτηρίων).
Το Greenwave ΦΕΣΤΙΒΑΛ είναι μια πολύχρωμη γιορτή για την οικολογία, την κοινωνική αλληλεγγύη και τις εναλλακτικές λύσεις.  Διοργανώνεται από την  Οικολογική Κίνηση Χρόνια Θεσσαλονίκης , σε συνεργασία με οργανώσεις, δίκτυα, άτυπες ομάδες της πόλης και συμμετέχουν δεκάδες οργανώσεις με περίπτερα που παρουσιάζουν το έργο τους αλλά και εκθέσεις , εργαστήρια, συζητήσεις, σεμινάρια, συναυλίες, δραστηριότητες για παιδιά και πρότυπα δρώμενα.
Στο χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργεί μπαζάρ με παραγωγούς βιολογικών προϊόντων, μεταποιητές, χειροτέχνες πολλοί από τους οποίους έχουν μορφή Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και πέρα ​​από την παραγωγική-οικονομική δραστηριότητα έχουν και παράλληλη κοινωνική δραστηριότητα σε ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον, την κοινωνική αλληλεγγύη, τη σχέση μας με τα μη ανθρώπινα πλάσματα που ζουν στον πλανήτη μας.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει καφέ-μπαρ για ποτά, καφέ και τσάι και για όσους / ες πεινάσουν το μαγειρείο θα διαθέτει εξαιρετικά vegan εδέσματα.
Κάθε μέρα ολοκληρώνεται με συναυλίες, προβολές, παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Το φετινό Greenwave ΦΕΣΤΙΒΆΛ είναι αφιερωμένο στα παιδιά πρόσφυγες που εγκατέλειψαν τη ζωή τους , τα σπίτια τους και τα όνειρά τους για να σωθούν από τη φρίκη του πολέμου , στα παιδιά των μεταναστών / στριών, αυτά που δεν γνώρισαν άλλη πατρίδα από την Ελλάδα κι όμως δεν ζουν σαυτήν ως ισότιμα ​​μέλη, τα παιδιά της οικονομικής ύφεσης,   που ήρθαν σε επαφή με τη φτώχεια και την πείνα , που είδαν το βιοτικό τους επίπεδο να συνθλίβεται, τους αγαπημένους τους ανθρώπους να μεταναστεύουν.
Το Greenwave ΦΕΣΤΙΒΑΛ δεν στηρίζεται σε κανενός είδους κρατική οικονομική ενίσχυση αλλά είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και διοργανώνεται με κέφι , μεράκι και άπειρη εθελοντική εργασία απ 'όλους τους συντελεστές του αλλά και τη μεγάλη παρέα των εθελοντών / ντριών του!
ΦΩΤΟ από προηγούμενες χρονιές: https://www.facebook.com/GreenWaveThess/photos
___________________________________________________________________________________
Περισσότερες πληροφορίες:    Tηλ. 2310 222503, Fax: 2310 222503,   e-mail: greenwavefestival@gmail.com


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!