Ετοιμάζεται ελληνική σαλάτα 20 τόνων στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας


Το ρεκόρ αναμένεται να σημειωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου του 2016 στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, την τελευταία ημέρα του...

9ου διεθνούς Στρατιωτικού Μουσικού Φεστιβάλ Spasskaya Tower, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Πόλης της Μόσχας.Το κοινό καλείται να συμμετάσχει στο σόου μαγειρικής, το οποίο έχει θέσει ως στόχο την προετοιμασία ελληνικής σαλάτας 20 τόνων. Η όλη προσπάθεια θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες και στο χώρο θα υπάρχει εκπρόσωπος της Guinness World Records προκειμένου να επιβεβαιώσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Το πρόγραμμα, εκτός από το Ρεκόρ Γκίνες, περιλαμβάνει ερμηνείες από σταρ της show business, ενώ θα συμμετάσχουν και δημοφιλείς ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί παραγωγοί, σόουμεν κτλ.
Μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη ελληνική σαλάτα δημιουργήθηκε στην Ιεράπετρα στις 19 Ιουνίου 2010 και ζύγιζε 13 τόνους και 417 κιλά, ενώ η μεγαλύτερη σαλάτα λαχανικών, που καταγράφεται στα Ρεκόρ Γκίνες, έχει φτιαχτεί στο Βουκουρέστι τον Σεπτέμβριο του 2012 και ζύγιζε 19 τόνους και 50 κιλά.

Πηγή

Πηγή: www.seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!