Ιερά Πανήγυρις Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, Δεκαπενταύγουστος 2016



Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην πανήγυρη της Ενορίας μας, στις 14 & 15 Αυγούστου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
  • Κυριακή 14/8, 6μ.μ. Λιτάνευση της Εικόνας και στις 7μ.μ. ο Μεγάλος Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Βαρνάβα.
  • Δευτέρα 15/8, 7:15-10:15π.μ. Όρθρος και πανηγυρική Θ. Λειτουργία. Στις 7 το απόγευμα, ο μεθεόρτιος Εσπερινός μετά της Αρτοκλασίας των Δωρητών και το Κτητορικό Μνημόσυνο.


Τονίζεται ότι:
  • Την Τετάρτη 10/8, στις 7:30μ.μ. αμέσως μετά την Παράκληση στην Παναγία μας, θα τελεσθεί το Ι. Ευχέλαιο για την υγεία πάντων.
  • Την Παρασκευή 12/8, στις 7:30μ.μ. αμέσως μετά την Παράκληση στην Παναγία μας, θα ψαλλούν τα Εγκώμια της Παναγίας μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
  • Ανήμερα της Παναγίας, μετά τη Θ. Λειτουργία θα λειτουργήσει Ενοριακό Ζαχαροπλαστείο στην αυλή της Εκκλησίας. Όσες κυρίες το επιθυμούν, θα ήταν χαρά μας να προσφέρουν, από την Κυριακή 14/8 και νωρίς το πρωί του Δεκαπενταύγουστου, κάθε είδους πίτες και διάφορα προϊόντα ζύμης για να διατεθούν το πρωί της εορτής. Επίσης γίνονται δεκτά και εδέσματα από τα αρτοζαχαροπλαστεία της περιοχής μας.
  • Από τις 14/8 έως και τις 14/9 θα διεξαχθεί στο Ναό μας λαχειοφόρος αγορά με τιμή λαχνού 1 ευρώ και πολλά δώρα. Στις 14/9, του Σταυρού, θα ανακοινωθούν τα νούμερα που κερδίζουν.

Ευχόμαστε σε όλους…
Καλή Παναγία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!