22 συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές, τυχερά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη, 6 Αυγούστου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλήψεις ατόμων από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.
Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν συνολικά, (22) άτομα
Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών καθώς και αστυνομικών ερευνών, που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν συνολικά (22) άτομα.
Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν:
  • (7) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 26χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, καθώς, έπειτα έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, κατελήφθη να κατέχει (1) συσκευασία κάνναβης, βάρους (31,60) γραμμαρίων, (3) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, και το ποσό των (165) ευρώ. Επίσης προέκυψε, ότι ο συλληφθείς στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης, πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος, άδειας κυκλοφορίας (τα οποία έχουν αφαιρεθεί από το Τμήμα Τροχαίας Λητής) και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
  • (5) άτομα για περιπτώσεις κλοπών. Χαρακτηριστική είναι η περιπτώσεις σύλληψης, από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος, μεσημβρινές ώρες της 05-08-2016, στο κέντρο της πόλης, εισήλθε σε διαμέρισμα, απ΄όπου αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.
  • (6) άτομα για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
  • (2) άτομα για παράβαση του Νόμου Περί παιγνίων.
  • (2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!