Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά για τον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη, 19/8/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε χθες, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, με την Πρόεδρο του 5ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης, Αντιπεριφερειάρχη κ. Βούλα Πατουλίδου, με τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Ποδιώτη και τον Γενικό Διευθυντή της διοργάνωσης κ. Δρόσο Χριστόπουλο. Η Υφυπουργός δήλωσε:
«Με τη συνάντηση με τους εκπρόσωπους της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησαν οι διεργασίες για την ανάδειξη της φετινής διοργάνωσης. Στόχος και επιθυμία μας είναι να λάβουν μέρος όσο περισσότεροι συμπολίτες μας για να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής και να βιώσουν το αθλητικό ιδεώδες. Μέσα από τις αθλητικές αυτές διοργανώσεις στοχεύουμε παράλληλα στο να αναδειχθούν τοποθεσίες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας που παρουσιάζουν ενδιαφέρον τόσο για τους ξένους όσο και για τους Έλληνες. Θα είμαστε όλοι στην εκκίνηση!»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!