Τουρκία: Νέα έκρηξη σε αστυνομικό τμήμα -6 νεκροί, 146 τραυματίες [εικόνες & βίντεο]


Νέα ισχυρή έκρηξη με στόχο το αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Έλαζιγ στην Τουρκία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 6 άτομα ενω τραυματίστηκαν 146.

Τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα μεταδίδουν τις πρώτες εικόνες, ενώ αναφέρουν ότι υπήρξαν δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του αστυνομικού τμήματος από το PPK.
O Τούρκος υπουργός εθνικής Άμυνας, Φικρί Ισικ, επιβεβαίωσε στο πρακτορείο Anadolu ότι πίσω από τη βομβιστική επίθεση βρίσκονται μαχητές του PKK.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Dogan υπάρχουν τουλάχιστον έξι νεκροί και 120 τραυματίες.

Σύμφωνα με τη Huriyet στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.
Να σημειωθεί ότι τις πρώτες πρωινές ώρες, τρία άτομα σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά ανατινάχθηκε κοντά σε αστυνομικό τμήμα στην επαρχία Βαν της ανατολικής Τουρκίας κοντά στα σύνορα με το Ιράν.
Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι Κούρδοι έχουν εξαπολύσει πόλεμο ενάντια στην τουρκική Αστυνομία την ώρα που η χώρα τραντάζεται από τις διώξεις δεκάδων χιλιάδων αντιφρονούντων από το καθεστώς Ερντογάν







Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!