Βράβευση Παυλόπουλου από τον Οργανισμό Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση βράβευσε ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών, στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, στις Πρέσπες, πριν από τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου και της Ελένης Βιτάλη.

Τις βραβεύσεις ανακοίνωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οργανισμού Γιώργος Λιάνης, ο οποίος χαρακτήρισε εξαιρετική τιμή την παρουσία του κ. Παυλόπουλου και του κ. Βούτση στις εκδηλώσεις «Πρέσπεια 2016».

«Ευχαριστώ θερμώς γι' αυτή την εξαιρετική τιμή. Ξέρετε, ο Γιώργος ο Λιάνης το ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, ότι έχω εδώ και χρόνια κλείσει στην ψυχή μου τις Πρέσπες και τα Πρέσπεια. Και το έχω πράξει εκπληρώνοντας οφειλόμενο χρέος απέναντι στον ιερό και ευλογημένο αυτό τόπο της Μακεδονίας, από τα νερά του οποίου αναβλύζει πάντοτε ζωντανή και αενάως διδάσκουσα η αληθινή ιστορία του έθνους των Ελλήνων», είπε ο κ. Παυλόπουλος.

«Έχω την τιμή να είμαι μαζί σας, σας ευχαριστώ όλους. Η Βουλή πρέπει να είναι ανοιχτή στην κοινωνία, πρέπει να δίνει το παράδειγμα με την παρουσία της, έτσι ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την κρίση αυτόν τον χρόνο», υπογράμμισε ο κ. Βούτσης.

Ο κ. Λιάνης απένειμε βραβεία, επίσης, στον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, στην Κατερίνα Παναγοπούλου, στη ΔΕΗ και στον όμιλο Μυτιληναίου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!