Ρίο: Βρήκαν κι άλλη σφαίρα στο ιππικό κέντρο -Ενισχύεται η ασφάλεια


Βαθαίνει ο γρίφος με τις σφαίρες στο ιππικό κέντρο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς ανακαλύφθηκε και δεύτερη εκεί, με τους διοργανωτές να μην μπορούν να δώσουν εξηγήσεις.

Η αστυνομία εντόπισε τη δεύτερη σφαίρα κοντά στον χώρο των στάβλων, την Τετάρτη. Κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ οι αρχές κάνουν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν από πού προήλθε ο δεύτερος κάλυκας. Τα αγωνίσματα πάντως συνεχίζονται κανονικά.
«Προσπαθούμε να βρούμε τι συνέβη πραγματικά», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της διοργάνωσης, Μάριο Αντράντα.
Το Σάββατο μία «αδέσποτη» σφαίρα είχε περάσει από την οροφή στο κέντρο Τύπου στην εγκατάσταση της ιππασίας και είχε περάσει πάνω από το κεφάλι του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας της Νέας Ζηλανδίας, πριν καταλήξει κοντά στα πόδια φωτογράφου.
Ο υπουργός Αμυνας της Βραζιλίας είχε αναφέρει ότι μπορεί να προήλθε από πυροβολισμό μέλους συμμορίας, σε γειτονική φαβέλα, που προσπαθούσε να καταρρίψει ιπτάμενο μέσο της αστυνομίας, το οποίο πετούσε στην περιοχή.
Μετά από όλα αυτά πάντως, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας στο ιππικό κέντρο. Οι αγώνες της ιππασίας γίνονται σε στρατιωτικό χώρο και πυροβολισμοί ακούγονται ξεκάθαρα όλη την ημέρα, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!