Απίστευτη διαμαρτυρία - Μογγόλοι γδύθηκαν στην πάλη μπροστά στους κριτές [video] [φώτο]


Αυτό δεν ξανάγινε!Την τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, οι προπονητές του Μογγόλου παλαιστή Γκαντζορίγκ γδύθηκαν μπροστά στους κριτές έπειτα από μια απόφαση, η οποία έδινε το χάλκινο μετάλλιο στον αντίπαλό του από το Ουζμπεκιστάν στην κατηγορία των 65 κιλών, Ναβρούζοφ.

Στον τελικό των ρεπεσάζ στην πάλη για το χάλκινο μετάλλιο, ο Γκαντζορίγκ αντιμετώπιζε τον Ναβρούζοφ. Με το σκορ στο 6-6, ο Μογγόλος αθλητής πήρε έναν πόντο και απέμεναν περίπου 10 δευτερόλεπτα για να κατακτήσει την 3η θέση. Ομως ο αθλητής άρχισε να πανηγυρίζει και όχι να παλεύει, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει των κανονισμών. Ο διαιτητής τιμώρησε με έναν πόντο τον Γκαντζορίγκ, ο Ουζμπέκος ισοφάρισε σε 7-7 και σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε η ανεπανάληπτη διαμαρτυρία.
Οι προπονητές του Μογγόλου άριχαν να γδύνονται μπροστά στο ταπί πετώντας με δύναμη τα ρούχα τους. Έκαναν μάλιστα ένσταση κατά της απόφασης του διαιτητή να δώσει πόντο στον Ουζμπέκο (που ισοφάρισε με αυτό τον τρόπο 7-7 όπως είπαμε νωρίτερα), την έχασαν και το χάλκινο κατέληξε στον Ναβρουζόφ (8-7), αφού πήρε και έξτρα «σημείο» για την απορριφθείσα ένσταση!



Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!