Τα στικάκια του Αντώναρου...

...που θα εκδοθούν στην ώρα τους και οι αντιδράσεις...

"Τα στοιχεία συναρπαστικά, ιστορικά, αλλά και συχνά γελοία... Από το τι μου είπε ο Ερντογάν πριν εκλεγεί πρωθυπουργός... μέχρι τι ειπώθηκε στο γραφείο του τότε αρχηγού της αξιωμ. αντιπολίτευσης Σαμαρά τον Μάιο του 2010 τη βραδιά της ψήφισης του πρώτου Μνημονίου"...

«Από νεαρός δημοσιογράφος έχω αποκτήσει μια συνήθεια την οποία τηρώ απαρέγκλιτα μέχρι...
σήμερα. Να καταγράφω, και μάλιστα λεπτομερειακά, το περιεχόμενο όλων των συνομιλιών που έχω», έγραψε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος στο Facebook και προκάλεσε αντιδράσεις.
«Από νεαρός δημοσιογράφος έχω αποκτήσει μια συνήθεια την οποία τηρώ απαρέγκλιτα μέχρι σήμερα. Να καταγράφω, και μάλιστα λεπτομερειακά, το περιεχόμενο όλων των συνομιλιών που έχω. 

Επίσημων, ιδιωτικών και εμπιστευτικών. Έχω γεμίσει εκατοντάδες από σημειωματάρια που τώρα βέβαια πια έχουν σκαναρισθεί κι έχουν μεταφερθεί σ ένα στικάκι. Για την ακρίβεια σε τέσσερα πανομοιότυπα στικάκια. Το ένα είναι φυσικά στην κατοχή μου. Τα άλλα τρία σε χέρια τριών φίλων μου, από τους οποίους ο ένας στο εξωτερικό.

Τα στοιχεία συναρπαστικά, ιστορικά, αλλά και συχνά γελοία... Από το τι μου είπε ο Ερντογάν πριν εκλεγεί πρωθυπουργός... μέχρι τι ειπώθηκε στο γραφείο του τότε αρχηγού της αξιωμ. αντιπολίτευσης Σαμαρά τον Μάιο του 2010 τη βραδιά της ψήφισης του πρώτου Μνημονίου. Ποιοι ήταν υπέρ και ποιοι κατά... Ενδιαφέροντα πράγματα σας λέω... Ύλη για πέντε έξι βιβλία από τα οποία έχω τελειώσει τα δύο και βρίσκονται σε χέρια φίλων. Σε στικάκια φυσικά. θα εκδοθούν στην ...ώρα τους...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος, προαναγγέλλοντας την έκδοση βιβλίων. 

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και τον ανάγκασε να προχωρήσει σε διευκρίνιση:
«Κανέναν δεν απειλώ. Ποτέ. Άλλωστε ο Σαμαράς, όπως κι εγώ, ήταν κατά του πρώτου Μνημονίου. Και πολύ σωστά έκανε. Άλλοι.... πείστηκαν την τελευταία στιγμή. Όσο για τα βιβλία μου δεν θα κυκλοφορήσουν σε "επίκαιρο χρόνο". Άλλωστε αν ήθελα θα το είχα κάνει ήδη».

Δείτε τις αναρτήσεις:
real.gr

Πηγή: nonews-news.blogspot.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!