Κιμπουρόπουλος του Σκάι: Ήρθαμε να πληρώσουμε λύτρα, είμαστε όμηροι

Πάμε να πληρώσουμε λύτρα για να συνεχίσουν τα κανάλια να λειτουργούν όπως πρέπει σε μία σύγχρονη δημοκρατία. Αυτά τα λύτρα πάμε να διαπραγματευτούμε σήμερα, δήλωσε προσερχόμενος στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΙ Κώστας Κιμπουρόπουλος.

Τόνισε δε ότι αισθάνεται ταπεινωμένος από τη διαδικασία, όχι λόγω των συνθηκών αλλά γιατί έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί για μία ακόμη φορά τη συντεταγμένη λειτουργία των μέσων ενημέρωσης, την αρχή της πολυφωνίας στην ενημέρωση, τις θέσεις εργασίας που αφορούν το μέλλον ανθρώπων και οικογενειών.

Έκανε δε λόγο για μπούλινγκ της κυβέρνησης κατά των μέσων ενημέρωσης και για «ντελίριο προεξόφλησης αποτελεσμάτων» στον διαγωνισμό από κυβερνητικά στελέχη όπως η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Ο Κώστας Κιμπουρόπουλος αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα παραστεί στη διαδικασία, ενώ ο εκπρόσωπος του Alpha έκανε λόγο για πρωτόγνωση και ταπεινωτική διαδικασία και για συνθήκες που δεν είναι καλές.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!