Σάββας Αναστασιάδης: Ποτέ για μείζονα θέματα δεν υπάρχει συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο και αυτό το πληρώνουμε πάνταΔελτίο Τύπου 16 Αυγούστου 2016


Σάββας Αναστασιάδης: Ποτέ για μείζονα θέματα δεν υπάρχει συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο και αυτό το πληρώνουμε πάντα
O Βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης καλεσμένος στο “Πρακτορείο 104,9 FMστην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» 16.08.2016
«Αυτές τις μέρες που βρισκόμουνα στην περιοχή μου επισκέφθηκα αρκετά χωριά, το αίτημα για εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας», δήλωσε στο Πρακτορείο 104,9 fm ο Βουλευτής  της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.
Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε «Υπάρχει το εξής διαφορετικό σε σχέση με άλλες χρονιές. Ο κόσμος παρότι διαμαρτύρεται σε κατ ιδίαν συζητήσεις δεν οργανώνεται σε μαζικές αντιδράσεις».
συμπληρώνοντας πως , αυτοί που αντιδρούσανε και ήτανε σωστά ή λάθος στις πλατείες, σήμερα είναι στην εξουσία.
« Νομίζω μετά τη ΔΕΘ , όπου θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της Ν.Δ., θα υπάρξει , φαντάζομαι και ελπίζω μία δυναμική για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας η οποία δεν θα είναι αναστρέψιμη», υπογράμμισε ο Βουλευτής,
σημειώνοντας πως: « Βεβαίως για το θέμα του ελλείμματος είμαι πεπεισμένος, ήμουνα στην αντίστοιχη επιτροπή την περίοδο 2012-2015 και είχαμε πολλές συγκρούσεις και πολλές φορές είχα ρωτήσει τον κ. Γεωργίου για συγκεκριμένα θέματα και δεν πήρα απάντηση ποτέ. Έχουνε αναλυθεί αυτά και έχουνε ανακοινωθεί όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διογκώθηκε το έλλειμμα»
« Ποτέ για μείζονα θέματα δεν υπάρχει συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο και αυτό το πληρώνουμε πάντα», κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!