Στο Μελισσοχώρι βρέθηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης και συνομίλησε με τους κατοίκους



31 Αυγούστου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο Μελισσοχώρι βρέθηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης και συνομίλησε με τους κατοίκους
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης του δήμου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ενημερωτική συνάντηση κατοίκων του Μελισσοχωρίου στο κτίριο του ΚΑΠΗ της περιοχής αναφορικά με θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη δημοτική ενότητα.
Τους συγκεντρωμένους ενημέρωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης για το θέμα της πορείας των έργων αποχέτευσης και για το θέμα της ύδρευσης αναφορικά με το πως το αντιμετωπίζει η διοίκηση και τι προτίθεται να πράξει για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των κατοίκων (μεταφορά πόσιμου νερού από το Ωραιόκαστρο στο άμεσο μέλλον με προοπτική διανομής νερού από ποσότητες που θα αγοράζονται από την ΕΥΑΘ).
Έγινε επίσης αναφορά και στο θέμα των προσφύγων, για το οποίο ο κ. Γαβότσης απέκλεισε κάθε περίπτωση εγκατάστασης νέων προσφύγων σε όλο το διευρυμένο δήμο.
Μετά το τέλος της ενημέρωσης ο δήμαρχος απάντησε με σαφήνεια και κατηγορηματικότητα στο πλήθος των ερωτήσεων που υποβλήθηκαν από τους συγκεντρωμένους πολίτες.
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!