Εσκιζε λάστιχα αυτοκινήτων με μαχαίρι για πλάκα -Ενα από αυτά έσκασε και τον σκότωσε


Ένας άνδρας που έσκιζε με μαχαίρι τα ελαστικά αυτοκινήτων βρέθηκε μαχαιρωμένος, νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η απάντηση στον γρίφο είναι προφανής: ο δράστης του εγκλήματος ήταν ένα... λάστιχο που έσκασε.

Το θύμα, ένας 50χρονος άνδρας, βρέθηκε νεκρός από έναν περαστικό την περασμένη Κυριακή σε μια συνοικία του Νίνεσχαμ, κοντά στη Στοκχόλμη. Οι διασώστες που κλήθηκαν στο σημείο διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του ο οποίος ήταν φανερό ότι προήλθε από αιμορραγία, συνέπεια ενός τραύματος από μαχαίρι.
Για την αστυνομία όμως τα ερωτηματικά ήταν πολλά και οι συνθήκες του θανάτου του 50χρονου περίεργες. Στη γύρω περιοχή οι αστυνομικοί είδαν ότι πολλά αυτοκίνητα είχαν σκισμένα ελαστικά και αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο για δολοφονία. Μόνο αφού πήραν τα αποτελέσματα της νεκροτομής αντιλήφθηκαν ποιος ήταν ο «ένοχος».
«Ένα λάστιχο αυτοκινήτου έσκασε και η λάμα του μαχαιριού εκτοξεύτηκε προς το σώμα (του 50χρονου) και έπληξε ζωτικά όργανα. Προκλήθηκε αιμορραγία. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ άτυχος», εξήγησε στη δημόσια τηλεόραση SVT ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!