Παυλόπουλος: Μπορούμε να βγούμε από την κρίση...


...δυνατοί και ενωμένοι...
«Μπορούμε και πρέπει να βγούμε από αυτή την κρίση δυνατοί και ενωμένοι. Το οφείλουμε στην ιστορία και στη νέα γενιά», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ανάγκη να ξαναβρεί η Ευρωπαϊκή Ένωση τις...
αρχές και τις αξίες εκείνων που την ίδρυσαν, κατά την αντιφώνησή του στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης.

«Μπορούμε εμείς να χαράξουμε το δικό μας δρόμο και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε μόνο κληρονόμοι ενός μεγάλου παρελθόντος, αλλά είμαστε και εγγυητές ενός μέλλοντος που μας ανήκει γιατί το οφείλουμε σε εμάς, το οφείλουμε στην ανθρωπότητα, το οφείλουμε στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, την οποία πρέπει να εμπνεύσουμε και εκείνη να βρει το δρόμο της. Γιατί παράλληλα με τη δική μας κρίση έχει και εκείνη τη δική της κρίση. Μπορούμε, πρέπει να το πιστέψουμε αυτό, να εμπνεύσουμε και τους εταίρους μας για να βρει η Ευρώπη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς το δρόμο της, τις αξίες της, τις αρχές της, που δίδαξαν οι ιδρυτές της» επισήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στην προσφώνησή του ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη μεγάλη τιμή που επεφύλαξε στη Νέα Μηχανιώνα και τους κατοίκους της με την παρουσία του στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας της Μηχανιώτισσας.

Πηγή: nonews-news.blogspot.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!