Παππάς: Να αναγνωρίσει η ΝΔ το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες


Ο Νίκος Παππάς από τη Βουλή κάλεσε τη ΝΔ να ανασκευάσει και να αναγνωρίσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Να ανασκευάσει η ΝΔ και να αλλάξει τη γραμμή περί ακύρωσης του διαγωνισμού. Σήμερα πρέπει να ανακαλέσει. Να πει ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα και να μην κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό. Γιατί δεν έκαναν διαγωνισμό επί δίκης τους θητείας; Τους πίεσε κάποιος; Τους απείλησε κάποιος;» είπε ο Υπουργός, ενώ εν συνεχεία σχολίασε για τον Γιάννη Αλαφούζο και την στάση του ΣΚΑΪ στον διαγωνισμό «Κανείς δεν πρέπει να προκαλεί τη τύχη του. Οι νόμοι ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως τσέπης ένδοξου παρελθόντος και μέλλοντος. Οποίος νομίζει ότι μπορεί να παρακάμψει τη διαδικασία τρομοκρατώντας δημόσιους λειτουργούς πλανάται πλάνη».
Τέλος, ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σχολίασε για το θέμα της αντιδικίας του ΣΚΑΪ με την ΕΡΤ για τηνη τηλεοπτική κάλυψη των θείων Λειτουργιών στην Ευαγγελίστρια της Τήνου και στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο τον 15Αυγουστου «Πληρώνει η ΕΡΤ, δηλαδή ο ελληνικός λαός, για να… «κάνει παιχνίδι» ένας ιδιωτικός σταθμός! Μοιραία αναρωτιέμαι λοιπόν, ποιές μπορεί να είναι οι συνέπειες για τον ιδιωτικό σταθμό. Αν δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία κατά του ΣΚΑΙ από τους θεσμικούς φορείς ή από την ΕΡΤ, τότε αναρωτιέμαι κύριε υπουργέ, με ποιο δικαίωμα η ίδια πολιτεία τιμωρεί κάποιους – που μπορεί να είναι και φουκαράδες – επειδή κλέβουν ρεύμα από τη ΔΕΗ ή εάν μπορεί με την ίδια άνεση και ένας έμπορος που πληρώνει ακριβό ενοίκιο για το μαγαζί του, να πάει στην Αγ. Παρασκευή και να ανοίξει τζάμπα στο ραδιομέγαρο ένα καινούργιο κατάστημα».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!