Σάββας Αναστασιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί σαν αντιπολίτευση, δεν κατάλαβε ότι έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της Χώρας


Σάββας Αναστασιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί σαν αντιπολίτευση, δεν κατάλαβε ότι έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της Χώρας

« Αυτά όλα τα πρωτόγνωρα  που ζούμε και γνωρίζουμε αυτή την περίοδο στην πόλη μας γίνονται με τη ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης κατ΄επέκταση », είπε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό fm 100 σήμερα το πρωϊ (01.08.2016) ο Βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.
Ο κ. Αναστασιάδης  για τους  αντιεξουσιαστές  που εισέβαλαν το πρωί της Κυριακής στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης , τόνισε, ότι το γεγονός αυτό αποτελεί πρόκληση και βεβήλωση ιερού χώρου λατρείας, ενώ συμπλήρωσε ότι αποτελεί και βάναυση προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων.
" Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ , ενώ όταν η αστυνομία έκανε επιχείρηση και εκκένωσε τα δημόσια κτίρια από τους καταληψίες, άμεσα αντέδρασε και ήταν κάποιοι λαλίστατοι μάλιστα, στο χθεσινό γεγονός δεν υπάρχει καμία αντίδραση, σιωπούν, καμία δήλωση, καμία καταδίκη, άρα εμμέσως  τους στηρίζουν.
Άλλωστε  γνωρίζουμε ότι όλη αυτή η ομάδα των λεγόμενων αντιεξουσιαστών , κατά καιρούς όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση , συνεργάστηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο» ,υπογράμμισε ο Βουλευτήςσημειώνοντας πως « Πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος , είναι πολύ απλά τα πράγματα, θέλει βούληση. Για να προστατευτεί ο πολίτης  και να χτυπηθεί  με κάθε τρόπο η ανομία, η αναρχία, ο τραμπουκισμός»
«Νομίζω ότι το Υπουργείο δεν θέλει να επιβάλλει την τάξη . Είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ αυτή. Λειτουργεί σαν αντιπολίτευση, δεν κατάλαβε ότι έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της Χώρας , την ευθύνη της παρακολούθησης της εφαρμογής των νόμων και της τάξης», κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!