Ληστεία σε τράπεζα στην Κηφισίας - Δύο ώρες όμηροι των ενόπλων οι υπάλληλοι [φώτο]


Επί δύο ώρες κρατούσαν ομήρους τους υπαλλήλους σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κηφισίας τέσσερις αδίστακτοι ληστές.
Οι δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα λίγο πριν κλείσει, κρατούσαν σύμφωνα με μαρτυρίες μακρύκανα όπλα ενδεχομένως πολυβόλα και επί δύο ολόκληρες ώρες προσπαθούσαν να αρπάξουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν. Για να μην αναγνωρίζονται, οι δράστες φορούσαν ελαστικές μάσκες που κάλυπταν το σύνολο του κεφαλιού τους.
unnamed 1
CNN Greece 
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο εκ των δραστών κατέβασαν στο υπόγειο της τράπεζας 8 υπαλλήλους και 5 πελάτες απειλώντας τυς με τα όπλα και ζητώντας επίμονα πληροφορίες για το εάν υπάρχουν θυρίδες και πως μπορούσαν να ανοιχτούν.
Άλλοι δύο έμειναν αρχικά στον κυρίως χώρο της τράπεζας και όπως είπαν οι υπάλληλοι είχαν μαζί τους τρυπάνια με τα οποία άνοιξαν τόσο τα χρηματοκιβώτια όσο και τις θυρίδες.
Οι ληστές έφυγαν λίγο πριν τις 4:30 και μόνο τότε οι υπάλληλοι κατάφεραν να ειδοποιήσουν τις Αρχές. Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: www.cnn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!