Δήμος Παύλου Μελά: Απομακρύνθηκαν μπάζα ετών από το ρέμα δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ευκαρπίας



- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –

Δήμος Παύλου Μελά: Απομακρύνθηκαν μπάζα ετών
από το ρέμα δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ευκαρπίας


Σε καθαρισμό του ρέματος που βρίσκεται πίσω από το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου (έδρα της Νίκης Ευκαρπίας) προχώρησε ο Δήμος Παύλου Μελά.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 και με τη βοήθεια των ειδικών μηχανημάτων του Δήμου απομακρύνθηκαν φερτά υλικά, απορρίμματα, μπάζα, ογκώδη αντικείμενα τα οποία διαμόρφωναν μια απογοητευτική εικόνα εγκατάλειψης και μάλιστα δίπλα στον πιο σημαντικό αθλητικό χώρο της Ευκαρπίας, το γήπεδο ποδοσφαίρου και τα σχολικά κτίρια που γειτνιάζουν με το συγκεκριμένο ρέμα και με πιο τακτικούς επισκέπτες της περιοχής μαθητές και αθλητές.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «To ρέμα όπισθεν του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ευκαρπίας είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης και η απομάκρυνση των απορριμμάτων, των μπαζών και των λοιπών αντικειμένων ήταν αναγκαία για λόγους υγιεινής και αισθητικής. Με γνώμονα την ποιότητα ζωής και την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, οι υπηρεσίες του Δήμου Παύλου Μελά εργάζονται πυρετωδώς σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες’’ ενώ ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Διαχείρισης Οχημάτων & Λαϊκών Αγορών Δημήτρη Αθάνατος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματική παρέμβαση του ανθρώπινου δυναμικού, που με τη χρήση των οχημάτων και του απαραίτητου εξοπλισμού, ολοκλήρωσε μια ακόμη σημαντική αποστολή.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!