Γ. Κουμουτσάκος: Οδυνηρή η φετινή ΔΕΘ για τον Πρωθυπουργό

H φετινή ΔΕΘ θα είναι οδυνηρή για τον Πρωθυπουργό, επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερο Τύπο».

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας δεν υλοποίησε τίποτα απ’ όσα υποσχέθηκε το 2014 και το 2015, και εκτίμησε ότι «ο συνδυασμός της αναξιοπιστίας και των αδιεξόδων φτιάχνουν "κοκτέιλ" πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας».

«Το 2014 κατακεραύνωνε τα μνημόνια που θα έσκιζε. Το 2015 υπόσχονταν παράλληλο πρόγραμμα. Σήμερα τρέχει να συμμορφωθεί με τους σκληρούς στόχους του δικού του Μνημονίου. Τότε θα επανέφεραν τη 13η σύνταξη. Σήμερα πανηγυρίζουν για τις συντάξεις των 380ευρώ. Το ίδιο ισχύει για το ΕΚΑΣ, τον ΕNΦΙΑ, την παιδεία, την υγεία» ανέφερε, αναλυτικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μέσα σε αυτήν τη βαριά ατμόσφαιρα αναξιοπιστίας, ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να κάνει αναδιανομή υποσχέσεων, καθώς θα παίξει ξανά με τους συμβολισμούς, τις εντυπώσεις και τον λαϊκισμό, γιατί έχει χάσει τη μάχη με τα προβλήματα του τόπου».

Γι’ αυτό τον λόγο υποστήριξε ότι η φετινή ΔΕΘ «θα είναι η αρχή του τέλους της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης».

Όσον αφορά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαμήνυσε ότι η ομιλία του θα περιλαμβάνει ρεαλιστικές προτάσεις με μετρήσιμο αποτέλεσμα. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε θα λαϊκίσει. Δεν θα παροχολογήσει. Δεν θα εξαπατήσει τους Έλληνες. Θα καταθέσει σχέδιο αλήθειας και ελπίδας για την έξοδο από την κρίση. Με εμπιστοσύνη στους Έλληνες και στην Ελλάδα» κατέληξε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!