Δήμος Καλαμαριάς: Διήμερο πανηγύρι στον Φοίνικα τον Δεκαπενταύγουστο


                                                                                Καλαμαριά 12- 08- 2016

                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διήμερο πανηγύρι στον Φοίνικα τον Δεκαπενταύγουστο

Διήμερο Πανηγύρι στον Φοίνικα στις 13 και 14 Αυγούστου πραγματοποιεί όπως κάθε χρόνο και φέτος ο Δήμος Καλαμαριάς, στο πλαίσιο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου.

Την πρώτη ημέρα Σάββατο 13 Αυγούστου, όσοι βρεθούν στις 9.30 το βράδυ, στην πλατεία του Φοίνικα θα απολαύσουν ένα λαϊκό γλέντι με την Φιλιώ Καζάρα (στο τραγούδι), τον Δημήτρη Σφίγγο (στην κιθάρα), τον Μίλτο Τσαλιγόπουλο (στο μπάσο) , τον Δημήτρη Τσιολχά στο ακορντεόν) και τον Λάκη Χαλκιά (στο μπουζούκι). Νωρίτερα στις 7 τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επιδοθούν στη ζωγραφική, σε τσουβαλοδρομίες και σε άλλα παιχνίδια, ενώ θα ακολουθήσει παράσταση από το «Πολυθέαμα.

Την επομένη μέρα Κυριακή 14 Αυγούστου στις 9.30 η βραδιά περιλαμβάνει Λαϊκούς, παραδοσιακούς και Λάτιν χορούς από τα Συγκροτήματα του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Φοίνικα και θα ακολουθήσει γλέντι με συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής με τον Γιάννη Βολίκα (τραγούδι), Παναγιώτη Ελληνίδη (κλαρίνο), Σπύρο Τζιάτζιο (κρουστά) και Γιάννη Κουσουλάκη (βιολί).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!