Σάββας Αναστασιάδης: Το κεφάλαιο «εργασιακά» για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά είναι θέμα ταμπού και ταυτότητας



Σάββας Αναστασιάδης: Το κεφάλαιο «εργασιακά» για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά είναι θέμα ταμπού και ταυτότητας


" Προκαλεί απορία αυτή η κινητικότητα της κυβέρνησης,  κατακαλόκαιρο να κόβει κορδέλες , να εγκαινιάζει έργα , να φέρνει νομοσχέδια…" δήλωσε στον  Ρ/Σ "Πρακτορείο FM 104,9, στην εκπομπή "Δύο στις 12" σήμερα το μεσημέρι                       ο Βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.
Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε πως το έργο στη Σαντορίνη είχε τελειώσει εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς τη συμβολή της σημερινής κυβέρνησης,  ενώ για την ολοκλήρωση του έργου στην Πάρο ότι  ιδιώτης έβαλε το χεράκι του στην τσέπη και συγκεκριμένα η αεροπορική εταιρείαAegean airlines,
συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση εγκαινιάζει και έργα που δεν της ανήκουνε, αρκεί να κόβει κορδέλες .
" Νομίζω  κατά τη δική μου προσωπική εκτίμηση ότι καθοριστικός παράγοντας παραμένει η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης των 15 προαπαιτούμενων και η έκβαση της δεύτερης , κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανοίξει το κεφάλαιο εργασιακά που για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά είναι θέμα ταμπού και ταυτότητας», υπογράμμισε ο Βουλευτής, σημειώνοντας πως
" Κανείς δεν μπορεί να εμπιστεύεται την αξιοπιστία του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος μέχρι προχθές έλεγε  ότι οι συντάξεις δεν θα μειωθούν και σήμερα 01.08.2016 είναι η πρεμιέρα των μειώσεων , ενώ τον Σεπτέμβριο έρχεται η δεύτερη φάση…»
« Είμαστε σε εντελώς διαφορετική λογική και νοοτροπία με την κυβέρνηση. Αυτοί βάζουν πάνω και πέρα από όλα το κομματικό συμφέρον, εμείς βάζουμε  πάνω και πέρα από όλα το πατριωτικό συμφέρον και το συμφέρον των πολιτών.
Είναι μεγάλη διαφορά αυτή ανάμεσα στην πρακτική των δύο κομμάτων κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!