«Εκρηκτική» αθλήτρια καταδύσεων αποβλήθηκε από το Ολυμπιακό χωριό λόγω σεξουαλικού σκανδάλου [φώτο]


Η διάθεσή της για σεξουαλικές περιπτύξεις φαίνεται να κόστισε (και με το παραπάνω) στην καυτή αθλήτρια καταδύσεων, Ίνγκριντ Ντε Ολιβέιρα, η οποία αποβλήθηκε από το Ολυμπιακό χωριό και αποκλείστηκε από του Ολυμπιακούς αγώνες, γι΄αυτό τον λόγο.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, η Ίνγκριντ ζήτησε από την συγκάτοικό της να φύγει από το δωμάτιο, ώστε να περάσει μία νύχτα πάθους με τον κωπηλάτη Πέδρο Γκονσάλβες.
Η συναθλήτρια της στις καταδύσεις αρνήθηκε να φύγει, με αποτέλεσμα η Ντε Ολιβέιρα να ψάξει άλλο μέρος για να περάσει λίγη ώρα με τον αθλητή κωπηλασίας.
Ωστόσο , η περιπέτειά της δεν είχε αισιόδοξο τέλος, καθώς όχι μόνο την κάρφωσε η συναθλήτριά της με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το ολυμπιακό χωριό. Αλλά και να έχει κάκιστη απόδοση  στους αγώνες.
Συγκεκριμένα, η 20χρονη έκανε τον χειρότερό της αγώνα, καθώς στους προκριματικούς αγώνων κατάδυσης, βγήκε με το ταίρι της... τελευταίες.




Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!