Το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύεται την Δούρου: «Συγχαρητήρια για την υλοποίηση των δεσμεύσεών σου»

Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση ο Τομέας Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει την απάντηση της Περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου, στις αιτιάσεις του κόμματος για τα πεπραγμένα της.

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι: «αξιοποιούμε την ευκαιρία για να της εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για το έργο που έχει πράξει τα δύο έτη που ηγείται της Περιφέρειας Αττικής» και προσθέτει:

«Συγχαρητήρια για την απαρέγκλιτη υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων, βάσει των οποίων την εμπιστεύτηκε ο λαός της Αττικής.

Η κα Δούρου υλοποίησε μια “νέα οικολογική διαχείριση των αποβλήτων”. Ακριβώς όπως υποσχέθηκε, προχώρησε στο “οριστικό κλείσιμο του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής” και δεν προώθησε έργα στο Γραμματικό. 

Η συνεπής στις δεσμεύσεις της Περιφερειάρχης έβαλε “τέλος στην πρακτική των απευθείας αναθέσεων”. Τέλος στους εργολάβους.

Παράλληλα, οικοδόμησε “ένα ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας” ώστε ευτυχώς πλέον “αφήσαμε πίσω τις γνωστές εικόνες βίας και ντροπής”.

Σε αυτό συνέβαλε και ότι «τα σκουπίδια έγιναν χρυσός για τους πολίτες», ακριβώς όπως ρεαλιστικότατα μας είχε τάξει στο διαφημιστικό της “πάρτε το μυρωδιά” μαζί με τη “Θεοπούλα”.

Σε υλοποίηση όσων διακήρυττε η κα Δούρου, “το Ελληνικό δεν πωλείται”. Η “αριστερή” Περιφερειάρχης Αττικής πράγματι συστρατεύθηκε “στους αγώνες των πολιτών για την ανατροπή του απάνθρωπου μνημονιακού καθεστώτος”, διεκδίκησε με τις πράξεις της “την κατάργηση των μνημονίων”.

Συγχαρητήρια για την κατά γράμμα υλοποίηση του προγράμματός σας, κα Δούρου.

Μόνο να θυμάστε ότι είστε εσείς που αναγράφατε σε αυτό με κεφαλαία γράμματα:”ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ”.

Ε, λοιπόν, φτάνει πια, όχι άλλα ψέματα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!