«Προχωρημένες συζητήσεις Ολυμπιακού-Ρομάο»

Η «L' Equipe» αναφέρει πως παρά το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης, αλλά και ενός ισπανικού συλλόγου για τον Αλέιξις Ρομάο, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που βρίσκεται στην... pole position για τον έμπειρο μέσο.

Οι Γάλλοι αναφέρουν συγκεκριμένα ότι οι διαπραγματεύσεις των πρωταθλητών Ελλάδας με το γαλλικό σύλλογο είναι σε προχωρημένο στάδιο και ότι σήμερα ή αύριο θα υπάρχουν εξελίξεις, με τον παίκτη να είναι στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στο Λιμάνι.

Ο διεθνής Τογκολέζος είχε ακουστεί και παλιότερα για τον Ολυμπιακό, αλλά μάλλον αυτό το καλοκαίρι θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Τουλάχιστον αν έχουν βάση όσα υποστηρίζει το εν λόγω Μέσο, το οποίο νωρίτερα έγραψε ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται και για τον Ρολάντο.

O Ρομάο ξεκίνησε την καριέρα του στην Τουλούζ, στη συνέχεια έπαιξε για τρία χρόνια στην Louhans-Cuiseaux και, ενώ μια τριετία έμεινε και στην Γκρενόμπλ. 

Η Λοριάν τον είχε στο ρόστερ της από το 2010 έως το 2013, ενώ τη φανέλα της Μαρσέιγ φοράει από το 2013. Είναι διεθνής με το Τόγκο από το 2005, όπου μετράει 52 συμμετοχές.


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!