ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Έφυγε ο σύντροφός μας Νίκος Αδάμ




ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 10/8/2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει τη θλίψη του για τον απροσδόκητο χαμό του αγαπημένου μας συντρόφου Νίκου Αδάμ.
Ο σύντροφος Νίκος, μέλος της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τούμπας, έδωσε το παρών σε όλους τους μικρούς και μεγάλους κοινωνικούς αγώνες: από το 1-1-4 έως το αντιπαγκοσμιοποιητικό κίνημα και από το 15% για την παιδεία έως τη στήριξη δομών αλληλεγγύης στα χρόνια της κρίσης. Κέρδισε με το χαμόγελο, την ηπιότητα και πραότητα του χαρακτήρα του τη συμπάθεια, τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων όσων τον γνωρίσαμε.
Γεννημένος μέσα στην Κατοχή (1942), σε χρόνια δύσκολα κατόρθωσε και σπούδασε στο Φυσικό του ΑΠΘ, ενώ κατείχε και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ραδιοηλεκτρολογία. Εργάστηκε στον ΟΤΕ, όπου ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στα χρόνια της μεταπολίτευσης και διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Φυσικών. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στήριξε το εγχείρημα της Ανοιχτής Πόλης, με την οποία ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2010.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Ειρήνη και στα παιδιά του Σοφία και Κοσμά.
Θα αποχαιρετίσουμε τον αγαπημένο μας σύντροφο στην πολιτική κηδεία σήμερα στις 16:00 στο BILLYS PALACE απέναντι από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη. Σεβόμενοι την επιθυμία των οικείων του, αντί στεφάνου θα ενισχύσουμε οικονομικά το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης της Θεσσαλονίκης.


Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!