Δήμος Παύλου Μελά: Ολοκληρώνονται οι διαγραμμίσεις σε κεντρικούς οδικούς άξονες και διαβάσεις Σταυρούπολής, Πολίχνης, Ευκαρπίας


Ολοκληρώνονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα (μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016), οι προγραμματισμένες εργασίες του Δήμου Παύλου Μελά, που αφορούν διαγραμμίσεις σε κεντρικές αρτηρίες (διαγραμμίσεις διαχωρισμού λωρίδων κυκλοφορίας) και σε οδούς, ιδιαίτερα όπου υπάρχει συστηματική διέλευση μαθητών, στα πλαίσια του έργου AΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ & ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2015 σε Ευκαρπία, Πολίχνη, Σταυρούπολη (χρηματοδότηση: ΣΑΤΑ).
Με το συγκεκριμένο έργο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών , πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγραμμίσεων σε κεντρικές οδούς και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων, με στόχο τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και την ασφαλή κίνηση των πεζών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Παύλου Μελά.
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Οι διαγραμμίσεις στον οδικό άξονα και στις διαβάσεις, αφορούσαν τις παρακάτω περιοχές των Δημοτικών Κοινοτήτων
ΕΥΚΑΡΠΙΑ: 25η Μαρτίου, Πολυτεχνείου, 28η Οκτωβρίου και τμήμα της Αγίου Δημητρίου.
ΠΟΛΙΧΝΗ: Αγνώστου Στρατιώτη, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Μαυρομιχάλη (τμήματα).
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ: Ωραιοκάστρου, Μακρυγιάννη (μόνο ο άξονας), Μπουμπουλίνας (διαβάσεις μέχρι τις 12/8/2016), Νικομηδείας, Θερμοπυλών (διαβάσεις μέχρι τις 12/8/2016), Αμπελοκήπων (διαβάσεις μέχρι τις 12/8/2016), Καραολή & Δημητρίου (μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης και εντός του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι διαγραμμίσεις).

                                                             

Πηγή: www.pavlosmelas.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!