Η ώρα της πολιτικής αλήθειας...

Προσφάτως δημοσιοποιήθηκε η γνωμοδότηση του Ανεξάρτητου Γραφείου Εκτιμήσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) σχετικά με το πρόγραμμα του «ελληνικού ζητήματος».

Το...
τελικό συμπέρασμα έχει να κάνει με όλα όσα εδώ και χρόνια επισημαίνουν επιφανείς οικονομολόγοι, οι οποίοι έχουν τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ, αλλά και όσοι στοχαστές και φιλόσοφοι σκέπτονται και στοχάζονται για όσα συμβαίνουν στον ανθρώπινο κόσμο μας.

Με άλλα λόγια και οι ειδικοί εμπειρογνώμονες και οι οικονομολόγοι ως επιστήμονες που ερευνούν ένα συγκεκριμένο επιστημονικό αντικείμενο (τα οικονομικά συστήματα) αλλά και οι φιλόσοφοι, οι οποίοι σκέφτονται και υποστασιοποιούν την πραγματολογική συνείδηση της εποχής τους (κατά τον Hegel) συμφωνούν σχετικά με το «ελληνικό ζήτημα» ότι όλα έγιναν εξ αρχής λανθασμένα και συνεχίζουν να γίνονται σε λανθασμένη τροχιά...

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του Θεόδωρου Γεωργίου, πατήστε εδώ

Πηγή: nonews-news.blogspot.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!