Θ. Καράογλου: Ο αριστερός καπιταλισμός κάνει business με τον ανθρώπινο πόνο.


Θεσσαλονίκη, 23 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ KANEI BUSINESS ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ»

Σχολιάζοντας την πρωτοφανή καταγγελία της Βουλευτού Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, κας. Αφροδίτη Σταμπουλή, σύμφωνα με την οποία μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών έχει αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή έναντι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ο Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Άρχισαν τα… συντροφικά μαχαιρώματα! Θαυμάστε το περίφημο “ηθικό πλεονέκτημα” της Αριστεράς το οποίο είχε προσδόκιμο ζωής μέχρι να ανέλθει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Οι καταγγελίες της κας. Σταμπουλή αποδεικνύουν περίτρανα το πρόσωπο του… αριστερού καπιταλισμού που κάνει business χιλιάδων ευρώ εκμεταλλευόμενος απροκάλυπτα τον ανθρώπινο πόνο και την αγωνία χιλιάδων ταλαιπωρημένων συνανθρώπων μας να αναζητήσουν καλύτερη μοίρα.
Πουλούν σε τιμή ευκαιρίας «αριστεροσύνη», «αλληλεγγύη» και «ανθρωπισμό», σκεπτόμενοι μονάχα το γρήγορο και εύκολο κέρδος που μέχρι πρότινος αποκήρυτταν δημόσια.
Τελικά το νόμιμο είναι και ηθικό; Εκτός και εάν η αριστερή στρουθοκάμηλος έκρυψε το κεφάλι της στο χώμα για να μην… φαίνεται! Για το συγκεκριμένο θέμα έχω ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση».
Θεσσαλονίκη, 23 Αυγούστου 2016

Προς:
-Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης


ΕΡΩΤΗΣΗ

«Αριστερές Business με το προσφυγικό»

Πρωτοφανής και αποκαλυπτική του ποιοτικού μεγέθους του περίφημου «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς» είναι η καταγγελία της Βουλευτού Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ κας. Αφροδίτης Σταμπουλή, σύμφωνα με την οποία μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών έχει αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή, έναντι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, με τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα να κάνουν λόγο για ένα ποσό που ξεπερνά τις 700.000 ευρώ.
Αλγεινή δε εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όπως καταγγέλλει η κα. Σταμπουλή, η συντονίστρια του χώρου που φιλοξενεί τους πρόσφυγες-μετανάστες… τυγχάνει να είναι κόρη του προμηθευτή τροφίμων, ο οποίος με τη σειρά του πέραν από αναπληρωτής συντονιστής υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό είναι και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες.
Με λίγα λόγια η κόρη θα κληθεί να ελέγχει την ποιότητα των τροφίμων που θα προμηθεύεται από τον πατέρα της για τη σίτιση των προσφύγων και μεταναστών της περιοχής.

Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

-Πόσα κέντρα φιλοξενίας λειτουργούν συνολικά στη Βόρεια Ελλάδα;
-Πόσοι πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκατασταθεί από την Κυβέρνηση συνολικά στη Μακεδονία και τη Θράκη;

-Ποιες εταιρείες έχουν αναλάβει τη σίτιση των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Βόρεια Ελλάδα;
-Με ποιες διαδικασίες, διαγωνισμοί ή απευθείας ανάθεση, έχουν επιλεγεί οι συγκεκριμένες εταιρείες;

-Ποιο είναι το συνολικό κόστος σίτισης των προσφύγων και μεταναστών στα κέντρα φιλοξενίας που λειτουργούν στη Μακεδονία και τη Θράκη;-Προτίθεται το αρμόδιο Υπουργείο να επανεξετάσει την ανάθεση της σίτισης προσφύγων και μεταναστών στις Σέρρες στον κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ;-Ο-
ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!