Hoop Bec: Σε θέση μάχης για έβδομη χρονιά - Ξεκίνησαν οι εγγραφές


Σε θέση μάχης για έβδομη χρονιά


Η ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού με εμπειρία έξι χρόνων ζωής είναι πανέτοιμη για την έβδομη αγωνιστική της περίοδο. Πανέτοιμη να υποδεχθεί τους αθλητές της, τους παλιούς αλλά και τους νέους και νέες, που επιθυμούνε να ενταχθούνε στην οικογένειά της και να γνωρίσουνε από κοντά την μαγεία του μπάσκετ όπως μόνο εκείνη ξέρει να προσφέρει.

Ένα ολόκληρο τεχνικό επιτελείο, έχοντας γαλουχηθεί και πάνω από όλα με μεράκι για δουλειά έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες του μετά από τη διακοπή για το καλοκαίρι και με οδηγό την εξαετία που έχει προηγηθεί έχει δώσει ραντεβού στις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις της Σάλα Γεννηματά και του ΕΑΚ Νεάπολης(Περιοχή Στρεμπενιώτη). Στην έδρα της η ΗΟΟΡ για μία ακόμη χρονιά, όπως αποτελεί από την πρώτη μέρα της γέννησής της, με γνώμονα την αγάπη για το μπάσκετ, όλοι μαζί να απολαύσουνε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η ΗΟΟΡ έχοντας βάλει τις βάσεις της θα συμμετάσχει εκ νέου και την προσεχή αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ με τις ομάδες μίνι αγοριών, μίνι κοριτσιών, προπαιδικού, παιδικού, εφηβικού, Κ20 και ανδρών που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε αυτό της Β΄ κατηγορίας. Σε μία χρονιά όπου πάντα σε συνεργασία με την FIBA θα λάβουν χώρα τουρνουά 3Χ3.

Οι ιθύνοντες της ΗΟΟΡ βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους έχοντας δώσει το δικό τους τζάμπολ για την νέα αγωνιστική χρονιά μετά και από την απαιτούμενη προεργασία. Ο κάθε ενδιαφερόμενος–η μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα της Σχολής, στα γραφεία, καθώς και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Σάλα Γεννηματά» στις Συκιές (Ιπποκράτους με Γεννηματά γωνία).

Τα αγωνιστικά τμήματα έχουνε ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις τους ενώ οι ακαδημίες θα ξεκινήσουνε από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές:

Γραφείο: Ιπποκράτους 16 Συκιές
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310582454 και 6986613311


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!