Στράτος... ξανά πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας! (pics)

Δύο εβδομάδες μετά την παραίτηση του, ο Γιώργος Στράτος είναι ξανά πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας! Στην ψηφοφορία που έγινε πριν από λίγη ώρα, ο Στράτος με 12-2 ψήφους, πήρε την εμπιστοσύνη των περισσότερων μελών του συνεταιρισμού και πλέον θα προσπαθήσει να βάλει την Λίγκα σε νέες βάσεις με τα πολλά κι ανοιχτά μέτωπα. Αλλά κυρίως βασικό μέλημα θα είναι να συμβάλει ώστε να αρχίζει το πρωτάθλημα! Την υποψηφιότητα Στράτου υπερψήφισαν οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννινα,Κέρκυρα, κόντρα ψήφισαν ο Ολυμπιακός και η Λάρισα, δεν πήρε θέση ο Λεβαδειακός, ενώ απουσίασε ο Ηρακλής!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε πρόθεση και για υποψηφιότητα Γιαννίκου, αλλά τελικά αυτή δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε πράξη!

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Αμέσως μετά την ψηφοφορία οι εκπρόσωποι των ομάδων έπιασαν κατευθείαν δουλειά και συζήτησαν για την Nova και φυσικά την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Κωστούλας ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από το Συμβούλιο λίγη ώρα μετά...

Τα όσα έγιναν πριν και η ατζέντα...

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των ομάδων βρέθηκαν στην Super League και αρκετή ώρα πριν την έναρξη του προγραμματισμένου για σήμερα διοικητικού συμβουλίου. Τελευταίοι έφτασαν οι Σπανός και Πανόπουλος.

Πρόκειται για Δ.Σ. που θα έβγαζε τον νέο πρόεδρο. Μοναδικός υποψήφιος ήταν ο Στράτος. Ερωτηματικό το εάν θα προέκυπτε κάποιος άλλος ή εάν θα κατέβαινε εν τέλει ο Γιαννίκος. Κατά τα άλλα και πάλι υπήρχε κλούβα των ΜΑΤ κοντά στα γραφεία της Λίγκας και συγκεκριμένα επόμενο στενό. Επίσης έξι αστυνομικοί έξω από την Super League. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είχαν ως ακολούθως:

1. Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου του Δ.Σ. 
 
2. Θέματα έναρξης πρωταθλήματος – καθορισμού προγράμματος και ορισμού αγώνων.
 
3. Σχέσεις με Forthnet.
 
4. Διάφορα.

Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!