Επίθεση στον Αμερικανό που αμφισβήτησε την Στεφανίδη - Απάντηση με «μούτζα» στο twitter [εικόνα]


Τα σχόλια ενός Αμερικανού πολίτη κάτω από την ανάρτηση του NBC για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους Έλληνες χρήστες του twitter. Ενας εξ'αυτών απάντησε μάλιστα με έναν κλασσικό ελληνικό τρόπο.

Ποστάροντας μια «μούτζα», συνόδευσε τη φωτογραφία του με το μήνυμα «Γνωρίζεις τι σημαίνει αυτός;» και γρήγορα η εικόνα έγινε viral στο διαδίκτυο.

Νωρίτερα, ο Αμερικανός χρήστης του twitter, είχε  γράψει κάνοντας mention τόσο τον επίσημο λογαριασμό του NBC όσο και την Κατερίνα Στεφανίδη
Αυτή η σκύλα που κέρδισε είναι από το Στάνφορντ. Ισως θα έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα», έγραψε αρχικά κάνοντας mention τον επίσημο λογαριασμό του NBC ενώ λίγο αργότερα επανήλθε γράφοντας απευθείας στο λογαριασμό της 26χρονης πρωταθλήτριας «Σταμάτα να χρησιμοποιείς τις Η.Π.Α. Μείνει στην Ελλάδα, αυτή είναι η χώρα σου».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!