Αυλωνίτου: Να δώσουμε χώρο στους καταληψίες... [video]

Είναι αξιέπαινα παιδιά...



Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, προχώρησε σε μία σειρά δηλώσεων που αν μη τι άλλο θα...
συζητηθούν. Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Online, του skai, έδειξε να υποστηρίζει, ή τουλάχιστον να μην κατακρίνει τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων.

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε «αξιέπαινα παιδιά» τους καταληψίες, αιτιολογώντας αυτό το χαρακτηρισμό με το επιχείρημα πως δείχνουν αλληλεγγύη, ενώ συμπλήρωσε ακόμη πως οι καταλήψεις κτιρίων «δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα».

Ακόμη τόνισε πως γίνονται ελλείψει δημοσίου χώρου, λέγοντας πως "θα πρέπει σ' αυτά τα παιδιά να δώσουμε χώρο", συμπληρώνοντας πως «αν αυτά τα παιδιά είχαν δουλειά, θα κοίταζαν τη δουλειά τους. Η κρίση όμως, τα έχει φέρει πιο κοντά και είναι αξιέπαινα γιατί δείχνουν αλληλεγγύη».

Επιπλέον κράτησε κάποιες αποστάσεις από τις χθεσινές δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία τόνισε πως προτιμά τις καταλήψεις από αυτά που γίνονται στη Γαλλία στη Γερμανία, τονίζοντας: «Δε νομίζω ότι τα είπε έτσι η Σία. Δεν εξισώνονται αυτά τα δύο. δεν μπαίνουν στο ζύγι»...



koolnews.gr

Πηγή: nonews-news.blogspot.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!