Ισόβια στον «μαϊμού» γιατρό με τη Φεράρι – Ήταν επί 13 χρόνια διευθυντής νοσοκομείου!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον Γιάννη Καστάνη, η υπόθεση του οποίου είχε συνταράξει το πανελλήνιο.

Την αίσθηση του φρικιαστικού επιτείνει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή έναν Σκοτσέζο, ο οποίος κατακρεούργησε…
Πόσο… καυτό και ακατάλληλο μπορεί να γίνει ένα ρεπορτάζ για το πόθεν έσχες;
Μπορεί η εικόνα της μικρής που φέρνει νερό στο μπαμπά της να είναι τρυφερή και γλυκιά, ωστόσο θα… αναθεωρήσετε αν…
Έπειτα από την απαίτηση της διοίκησης!
Μετά την Μαρία Αλεξάνδρου, έρχεται το νέο μεγάλο αστέρι του πορνό στην Ελλάδα.
Και ευτυχώς τα μοιράζονται μαζί μας.
Καλύτερα να καθίσεις πριν κάνεις κλικ σε αυτό το βίντεο.
Δύσκολες στιγμές περνά ο Al Pacino αφού το πρόβλημα με το μάτι του έχει επιδεινωθεί ραγδαία.

Φωνάζοντας «είμαι γιατρός», ο Γιάννης Καστάνης άκουσε την Πρόεδρο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας να του ανακοινώνει την ποινή των ισοβίων για την απάτη που διέπραξε εις βάρος του ελληνικού δημοσίου, προσποιούμενος επί χρόνια τον γιατρό και φτάνοντας μέχρι τη θέση του διευθυντή νοσοκομείου της Σκύρου, θέση την οποία διατήρησε επί 13 ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Γιάννης Καστάνης προκάλεσε ζημία ύψους 667.000 ευρώ.

Όπως αποδείχτηκε από τη διαδικασία, οι τίτλοι σπουδών που είχε προσκομίσει από το πανεπιστήμιο της Ρώμης ''La Sapienza'' και τους οποίους είχε καταθέσει το 1999 στο υπουργείο Υγείας, ήταν πλαστοί. Η κακοδιοίκηση, όμως, που επικρατεί στο δημόσιο τομέα δεν επέτρεψε την αποκάλυψη της απάτης παρά μόνο το 2013. Τότε ο «γιατρός» διέφυγε στην Αμερική. Τελικά οι αμερικανικές αρχές τον συνέλαβαν και ακολούθησε η έκδοσή του στην Ελλάδα, τον Φεβρουάριο του 2016.

Εκτός όλων των άλλων, ο Γιάννης Καστάνης αγαπούσε και την πολυτελή ζωή. Είναι ενδεικτικό ότι διέθετε Φεράρι αλλά και ένα μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να οδηγηθεί στη φυλακή. 

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο της ίδιας δίκης επιβλήθηκε η ποινή των δις ισοβίων στο συγκατηγορούμενο του Γιάννη Καστάνη, έναν φωτογράφο που έκανε τον ακτινολόγο και ο οποίος επίσης διαφεύγει στο εξωτερικό.

 

Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!