Πάτρα: Περισσότερες από 20 προσαγωγές για τη δολοφονία του 33χρονου Αφγανού

Σε περισσότερες από 20 προσαγωγές έχει προχωρήσει η Ασφάλεια Πατρών μετά τον θανάσιμο τραυματισμό 33χρονου Αφγανού, τα ξημερώματα μέσα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλοδαποί που έχουν βρει πρόχειρη στέγη στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα άγνωστο άτομο να τραυματίσει με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα τον 33χρονο. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ταυτόχρονα, αστυνομικές δυνάμεις που ήδη είχαν φθάσει στον χώρο, άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και προσήγαγαν στην Ασφάλεια, όπως προαναφέρθηκε, περισσότερους από 20 ανθρώπους.

Σημειώνεται ότι στον χώρο που σημειώθηκε η συμπλοκή διαμένουν τους τελευταίους μήνες δεκάδες αλλοδαποί, οι οποίοι προσπαθούν, σε σχεδόν καθημερινή βάση, να κρυφτούν σε κάποιο φορτηγό με προορισμό χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!