Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός, που εμπλέκεται σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών Εντοπίστηκε να μεταφέρει παράνομα, εντός Ι.Χ. φορτηγού, (25) αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής



Θεσσαλονίκη, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός, που εμπλέκεται σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών
Εντοπίστηκε να μεταφέρει παράνομα, εντός Ι.Χ. φορτηγού, (25) αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής

Συνελήφθη, έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων, μεσημεριανές ώρες χθες (16-09-2016), στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, 48χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, με φορτηγό όχημα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Γεωργίου εντόπισαν, έπειτα από σχετική κλήση του κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Φοτηγό, όπου επέβαιναν (25) αλλοδαποί (εκ των οποίων 14 ανήλικοι).
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Μυγδονίας, που διενεργεί την προανάκριση, οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, πρωινές ώρες χθες, από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, προκειμένου να μεταφερθούν στην Αθήνα, έχοντας καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 3.000 δολαρίων έκαστος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!