Μικρασιάτικος Σύλλογος Ευκαρπίας ΟΥΣΑΚ: 5ο Ετήσιο Μικρασιάτικο Γλέντι

5ο ΕΤΗΣΙΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου από τις 7:00 το απόγευμα στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Ευκαρπία.
Πρόκειται για το 5ο Ετήσιο Μικρασιατικό Γλέντι του Συλλόγου μας , το οποίο έχει γίνει θεσμός και το περιμένουν μικροί & μεγάλοι.
Κάθε χρόνο εμπλουτίζουμε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις επιθυμίες των μελών και των φίλων που στηρίζουν τις εκδηλώσεις μας.
Έτσι φέτος παρέα θα μας κρατήσουν ο Basilis Kasouras με την ορχήστρα Βασίλης Κασούρας ΟΥΤΙ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ Γιάννης Κουσουλάκης ΒΙΟΛΙ-ΤΡΟΜΠΕΤΑ Γιάννης Μπαλιακας ΚΛΑΡΙΝΟ Τάσος Μπαμπατζάνης ΚΡΟΥΣΤΑ Δημήτρης Κοσμίδης ΠΛΗΚΤΡΑ και θα μας παίξουν τραγούδια Μικρασιατικά ,Βλάχικα ,Δημοτικά ,Ηπειρώτικα Νησιά κ.α. Έκπληξη για τους φίλους μας του Πόντιους θα είναι οι μουσικοί Γιώργος Δεληδήμου ΛΥΡΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ & Κυριάκος Παπαδόπουλος ΝΤΑΟΥΛΙ.
Δε θα λείπει από την παρέα μας και το χαριτωμένο μικρό χορευτικό τμήμα του αδελφού Συλλόγου Βλάχων Ευκαρπίας το "ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ".
Οι μικροί και οι μεγάλοι χορευτές του συλλόγου μας θα σας υποδεχτούν φορώντας τις πανέμορφες φορεσιές τους και χορεύοντας Μικρασιατικούς χορούς ακριβώς όπως γίνονταν στα παλιά χρόνια. Σας περιμένουμε όλους να γλεντίσουμε , να ξεχαστούμε ,να διασκεδάσουμε και να αποχεραιτήσουμε το καλοκαίρι με τον πιο όμορφο τρόπο!!!!!!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!