Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντ. Μακεδονίας: Πρόσκληση σε φιλνθρωπική εκδήλωση - συναυλία



                                                                                                             Θεσσαλονίκη: 22/09/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, σας προσκαλεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση – συναυλία, που διοργανώνει η Μοτοσυκλετιστική Ένωση Νομού Θεσσαλονίκης (M.E.N.Θ), με σκοπό την ανακαίνιση της κατασκήνωσης παιδιών ΑΜΕΑ, πρώην camping Μινέρβα, το οποίο πρόκειται να μετεξελιχθεί σε Διεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης στην Αυτονομία των Ατόμων με Αναπηρία με το όνομα «ΑΘΗΝΑ», στην Πλάκα Λιτοχώρου, που ανήκει στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και θα χρησιμοποιηθεί ως ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο BLOCK 33 (26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή ΦΙΞ) το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν οι ΜΠΛΕ, οι Long Live, η ομάδα περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων ο «Άγιος Παντελεήμων», Παράρτημα του ΚΚΠΚΜ, με τη
χορογραφία «Που πάει το χαμόγελο όταν φεύγει» του Χ. Κισσά, και το χοροθέατρο «Ανοίγοντας τα φτερά μας», από τα παιδιά του προγράμματος «Αετόπουλα», του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΚΜ). Επίσης, θα πραγματοποιηθούν καλλιστεία μοτοσικλετών, θα υπάρχει έκθεση μοτοσικλετών - B.B.Q - DJ'S καθώς και διάφορα δώρα.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ, κατά την περίοδο προπώλησης (Από 19/09 έως 28/09) και 7 ευρώ στην είσοδο και κάθε εισιτήριο θα συμμετέχει στην κλήρωση των δώρων. Τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων καθώς και το πρόγραμμα της εκδήλωσης σημειώνονται αναλυτικά στη σελίδα της Μ.Ε.Ν.Θ., www.facebook.com/events/832021066898812/

Πληροφορίες, επίσης, στα τηλ. 6985 722.818 , 6934 048.848 και στα μέλη της Μ.Ε.Ν.Θ

Στην εκδήλωση συμμετέχουν :
Μ.Ο.Θ , ΜΟ.Λ.ΛΑΓΚΑΔΑ , Μ.Ο.ΣΟΧΟΥ , 
ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ , Ο.Μ.Α.Σ. Κ , CHOPPER RIDERS CLUB HELLAS , 
FAZER CLUB ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ , HARLEY DAVIDSON CLUB HELLAS , 
HAYABUSACLUB ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ , MACEDONIAN WARRIORS HELLAS , 
RIDERS CLUB HELLAS , VESPA CLUB THESSALONIKI .






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!