Η Χίλαρι επέστρεψε χαμογελαστή: «Αισθάνομαι υπέροχα» [εικόνες]

Η Χίλαρι Κλίντον θέλοντας να αντιστρέψει το κλίμα που υπάρχει, μετά την κατάρρευσή της, επέστρεψε στην προεκλογική της εκστρατεία δηλώνοντας ενθουσιασμένη.

«Καλώς ήρθατε ενωμένοι, δυνατοί», ήταν μία από τις ατάκες της υποψήφιας προέδρου προς τους συνεργάτες της.

Μέσα στο αεροπλάνο, που χρησιμοποιεί στην καμπάνια της, η υποψήφια για την προεδρεία των ΗΠΑ χαμογελαστή και ευδιάθετη ξεκινά την περιοδεία της από την Βόρεια Καρολίνα.

«Θα επικεντρώσουμε στο ποια είναι η Χίλαρι ως άνθρωπος, αλλά και στην ουσία της καμπάνιας της, η οποία είναι για το πως θα κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Αμερικανών και των παιδιών τους», ανέφερε η διευθύντρια της περιοδείας Τζένιφερ Παλμιέρι.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να περάσουμε στον κόσμο το μήνυμα, κόντρα στους ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ, διότι το θεωρούμε πολύ σημαντικό», πρόσθεσε.

Μπορεί η Χίλαρι Κλίντον να δηλώνει έτοιμη και υγιέστατη, ωστόσο, δημοσκόπηση την θέλει 5 μονάδες πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ. Τα δε ποσοστά της, από το 51% έπεσαν στο 46%, γεγονός που προβλημάτισε έντονα το στρατόπεδό της.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!