Ο Τραμπ δεν φοράει ποστίς και το απέδειξε στην τηλεόραση [βίντεο]

Ο κωμικός Τζίμι Φάλον είχε καλεσμένο τον Ντόναλντ Τραμπ στο σόου του και έκανε κάτι που κανείς άλλος δεν έχει προσπαθήσει μέχρι στιγμής... να του κάνει άνω κάτω τα μαλλιά.

Παρ΄όλο που ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει πως είναι πολύ ευαίσθητος με το θέμα της κόμης του, με τον ίδιο να αφιερώνει περίπου μία ώρα την ημέρα στην περιποίησή τους, ο κωμικός δεν δίστασε να του χαλάσει την κουπ με μία κίνηση.

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν μπορεί να του πειράξει τα μαλλιά για να δει αν είναι ...αληθινά. "Ισως την άλλη φορά που θα σας ξαναδώ να είστε πρόεδρος των ΗΠΑ", του είπε.

Αρχικά ο Τραμπ αιφνιδιάστηκε και ένιωσε αμήχανα, αλλά το κοινό επέμεινε και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών αφέθηκε να τον ...ξεχτενίσει ο Φάλον.

Ο υποψήφιος είχει πει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Rolling Stones πως βάζει αφρό στα μαλλίά του και μετά τα στεγνώνει με ξηρό αέρα για περίπου μία ώρα, χτενίζοντας τα με τον ίδιο τρόπο εδώ και χρόνια.

Αν και το βιντεάκι είναι το τρέιλερ από την εκπομπή, έχει ήδη γίνει viral με πολλούς να παίρνουν την απάντηση που ήθελαν στο ερώτημα αν είναι αληθινά ή όχι τα μαλλιά του Τραμπ.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!