Νικόλαος: Ο γιος του Γλίξμπουργκ «επέστρεψε» στο Προεδρικό Μέγαρο! (ΦΩΤΟ)

Η ιδέα και μόνο ότι ένα από τα μέλη των Γλίξμπουργκ, της έκπτωτης βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, θα περνούσε τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου, θα ήταν ικανή να προκαλέσει πολιτικό σεισμό πριν από μερικά χρόνια.

Προφανώς όχι πια... Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος, πέρασε εκ νέου το κατώφλι του παλιού... «σπιτιού» της οικογένειάς του το βράδυ της Τετάρτης, ως καλεσμένος στο πλαίσιο του 4ου Ετήσιου «Αthens Democracy Forum» και βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Νικόλαος παρακολούθησε την ομιλία Παυλόπουλου, ενώ συνομίλησε με τους πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον οποίο και αντάλλαξε χειραψία.

Σημειώνεται ότι ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1969 στη Ρώμη, ενώ οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία, είχαν φύγει από την Αθήνα, μετά το αποτυχημένο αντικίνημα της 13ης Δεκεμβρίου 1967 ενάντια στο καθεστώς των συνταγματαρχών το 1967 και ζούσαν αυτοεξόριστοι στην ιταλική πρωτεύουσα.

Κι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένα μέλος της έκπτωτης βασιλικής οικογένειας ξαναβρέθηκε στα παλαιά ανάκτορα νυν προεδρικό μέγαρο μετά το δημοψήφισμα του 1974...

 


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!