Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ωραιοκάστρου


Ωραιόκαστρο , 13/9/2016


Προς :
Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων
Δήμου Ωραιοκάστρου.

Κυρίες / Κύριοι ,

Εδώ και δεκαεπτά έτη υπηρετώ το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα με απόλυτη και αδιαμφισβήτητη συνέπεια , αφοσίωση και διακριτικότητα. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλησα να συμμετάσχω στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου ήταν προκειμένου να προσφέρω στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις υπηρεσίες μου , όντας γνώστης των προβλημάτων των σχολικών μονάδων του δήμου μας.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην ένταξη των παιδιών προσφύγων στα σχολεία , βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να βάλλομαι, χωρίς να έχω τοποθετηθεί ούτε προσωπικά ούτε μέσω της Ένωσης για το εν λόγω θέμα.
Ως εκ τούτου , για λόγους ευθιξίας , υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου.
Συνεπώς , από σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 , δεν θα συμμετέχω στο Δ.Σ. της Ένωσης και τις αποφάσεις του.


Με εκτίμηση ,
Τσολακίδης Αθανάσιος 




σχόλιο avatonpress.gr: Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ωραιοκάστρου για ένα αδιευκρίνιστο λόγο "χρεώθηκε" την απόφαση ενός συλλόγου γονέων, χωρίς να είναι αυτός που πήρε την απόφαση και χωρίς να συμμετέχει στην λήψη αυτής της απόφασης. Είναι πραγματικά άδικο, να δέχεται σήμερα απο το πρωί μία αήθη επίθεση, να σπιλώνεται σαν άτομο και σαν θεσμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς τονίζουμε και πάλι να έχει κάποια συμμετοχή στην λήψη της απόφασης. Εξάλλου όπως τονίζεται απο την Ένωση Γονέων θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση στην οποία θα  ψηφισθεί η όποια απόφαση (δείτε εδώ)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!