Αποκαλύψεις σοκ στη δίκη για τον φόνο της μικρής Άννυ

Σε αυτό το συμπέρασμα εμφανίστηκε να καταλήγει ο ειδικός επιστήμονας της ΕΛΑΣ, Στέφανος Λημναίος, ο οποίος ερεύνησε το διαμέρισμα της Μιχαήλ Βοδα για ίχνη αίματος. Σύνφωνα με τη σηνερινή κατάθεςη του μάρτυρα, τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα μαρτυρούν την παρουσία στο χώρο και τουλάχιστον ενός αγνώστου προσώπου, καθώς υπήρχε άγνωστοβιολογικό υλικό στο πάτωμα , σε σοβατεπί αλλά και σε μια πετσέτα που ήταν γεμάτη αίμα.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν είναι βέβαιο αν πρόκειται για ένα ή παραπάνω πρόσωπα υπογραμμίζοντας όμως πως υπάρχει η δυνατότητα ταυτοποίησης.

Παράλληλα, στο δικαστήριο κατέθεσε συμπληρωματικά ο ιατροδικαστής, Νίκος Καρακούκης, ο οποίος επανέλαβε τη θέση του ότι η 4χρονη Άννυ τεμαχίστηκε ζωντανή. Εξήγησε δε απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων ότι η εκτίμησή του προέρχεται από τις διάσπαρτες κηλίδες στο σπίτι οι οποίες "έγιναν μόνο από εκτόξευση αίματος. Αποκλείεται εξ ορισμού το παιδί να τεμαχίστηκε αφού είχε πεθάνει. Ο νεκρός δεν έχει κυκλοφορία αίματος, πίεση,  ζωτικά στοιχεία...".

Μάρτυρας: Ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή με μαχαίρι...

Πρόεδρος: Υπήρχε άλλος τρόπος να έγινε ο τεμαχισμός; Μπορεί να έγινε με πριόνι;

Μάρτυρες : Μπορεί να είναι και πριόνι ...

Πρόεδρος: Μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για το είδος του μαχαιριού;

Μάρτυρας: Όχι.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!