Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συμφωνία αλήθειας» παρουσία δύο πρώην πρωθυπουργών και δύο προέδρων της ΝΔ

Εν μέσω θερμού χειροκροτήματος έφτασαν πριν από λίγη ώρα στο "Βελλίδειο" συνεδριακό κέντρο οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς και οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης, οι οποίοι δίνουν απόψε το «παρών» στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσιάζει απόψε τη «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες.

Πρόκειται για τον "οδικό χάρτη" της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αποτελείται από κοστολογημένες προτάσεις και μετρήσιμους στόχους.

Το σημερινό πρόγραμμα του προέδρου της Ν.Δ. περιλάμβανε συνάντηση με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και περιοδεία σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ, στις 11.30 το πρωί.

Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!