Ζωή για Τσίπρα: Παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας, είναι εντελώς ξεφτιλισμένος [video]


Στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένη η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου άσκησε για ακόμη μια φορά σκληρή κριτική με βαρύτατες εκφράσεις απέναντι στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική που ακολούθησε. Οξύτατη ήταν και η κριτική της σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ που την χαρακτήρισε σκάνδαλο από τη στιγμή που υπήρξε δημοψήφισμα στη Θεσσαλονίκη και το 98% των πολιτών τάχθηκε κατά αυτής της ιδιωτικοποίησης να προχωρούν σε τέτοιους είδους κινήσεις, με αποτέλεσμα να διοικούνται αυτοί οι οργανισμοί από το Λουξεμβούργο, όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του κ.Τσίπρα όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ που έλεγε θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ. Όταν το έχεις πει αυτό, ε, πρέπει πραγματικά, να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη. Είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε, είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Κάποιοι απλώς επέλεξαν να κάνουν τη δική τους ροπή και λαγνεία για την εξουσία,  να την μετατρέψουν σε ένα σενάριο αδιεξόδου και μονόδρομου», σημείωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!