Ύβρεις πεζοδρομίου από τον Πρόεδρο των Φιλιππίνων στον Ομπάμα

Με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και ύβρεις πεζοδρομίου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε στον ομόλογό του των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Οι δύο ηγέτες επρόκειτο να συναντηθούν στο περιθώριο της συνόδου της Ένωσης των Εθνών της Νότιας Ασίας (ASEAN) που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του Λάος.

«Πρέπει να έχεις σεβασμό. Δεν πρέπει απλώς να εκτοξεύεις ερωτήσεις και δηλώσεις. Π... γιε, θα σε βρίσω σε αυτό το φόρουμ», δήλωσε ο Ντουτέρτε, ο οποίος κάλεσε τον Ομπάμα να μην κάνει μαθήματα στη χώρα του για ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρόσθεσε: «Θα κυλιστούμε στη λάσπη σαν τα γουρούνια εάν το κάνεις αυτό σε εμένα», είπε επίσης ο κ. Ντουτέρτε.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Ομπάμα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης της συνάντησής του με τον Πρόεδρο των Φιλιππίνων, τον οποίο χαρακτήρισε «τύπο με έντονο ταπεραμέντο». 

Διαβάστε επίσης: 

Ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην της αλλά έκαψε λάθος αυτοκίνητο - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση του Σπίγκελ κατά του Καραμανλή

CNN: Έτσι έφτασαν στην Ελλάδα οι τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν το Παρίσι

Πύρινη κόλαση στην Κόστα Μπλάνκα – 20 σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες – ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 


Πηγή: www.enikos.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!