Θανατηφόρο τροχαίο με φορτηγό στην ΠΑΘΕ

Νεκρός είναι ο οδηγός αυτοκινήτου το όποιο ενεπλάκη σε τροχαίο με φορτηγό στην Εθνική Οδό Ευζώνων – Θεσσαλονίκης, λίγο μετά το χωρίο Άσπρος στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα επικαθούμενο φορτηγό στις 7:10 περίπου, σήμερα το πρωί, στον Αυτοκινητόδρομο Πατρών - Aθηνών - Θεσσαλονίκης - Ευζώνων (ΠΑΘΕ).

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος του χωριό Άσπρος, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε θανάσιμα.Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επιβατηγό δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες, ενώ ο οδηγός του φορτηγού είναι περίπου 32 ετών, υπήκοος της ΠΓΔΜ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβεστική και ασθενοφόρο. Μέχρις στιγμής και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας παραμένουν κλειστά Αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται εκ περιτροπής στα δύο ρεύματα, καθώς δεν υπάρχει διαχωριστικό στο οδόστρωμα.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Πολυκάστρου


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!