Σαββίδης: «Πληρώνω και παίρνω την άδεια!»

Μετά και την επίσημη αποχώρηση του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, πρώτος επιλαχών για να αποκτήσει την άδεια είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Ιβάν Σαββίδης είπε ότι ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από την τηλεόραση και δήλωσε έτοιμος να πληρώσει την πρώτη δόση εντός των επόμενων 2-3 ημερών.

Ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε επίσης την πρόθεση του να διαπραγματευτεί με τον Alpha και το Star για να εξαγοράσει τους τηλεοπτικούς σταθμούς, δεσμευόμενος ότι θα διατηρήσει τις θέσεις εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να καταβάλλει 61,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση της άδειας.

Αναλυτικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δήλωσε:

Μόλις τώρα καθόμουν με την ομάδα μου μπροστά στην τηλεόραση αντιλαμβανόμενος ότι ο χρόνος λήγει. Είναι πολύ σημαντικό για μας να καταλάβουμε τι θα γίνει τώρα. Ακούσαμε ότι ο κύριος Καλογρίτσας έχει κάποια προβλήματα και δεν θα πάρει την άδεια. Εγώ δηλώνω ότι ο πρώτος επιλαχών είμαι εγώ και είμαι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες να πληρώσω την πρώτη δόση από τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ και να πάρω την άδεια.

Αυτή η δήλωσή μου είναι επίσημη και ταυτόχρονα θέλω να επαναλάβω το αίτημα προς τα κανάλια που δεν έχουν πάρει άδεια ότι είμαι διατεθειμένος να αποκτήσω τα κανάλια τους για να καλυφθούν οι θέσεις εργασίες. Αν γίνει αυτό εντός των ημερών μπορούμε να πληρώσουμε την πρώτη δόση».

«Θέλω Alpha και Star»

Για το αν υπάρχει κάποια συζήτηση με κάποιο κανάλι ο Σαββίδης δήλωσε: «Συζητήσεις δεν υπάρχουν και δεν είναι και ορθό αυτό αν δεν έχεις άδεια να διεξάγεις διαπραγματεύσεις. Εγώ έκανα μια προκαταρκτική πρόταση. Σήμερα υποθέτω ότι έχω περισσότερες πιθανότητες να γίνω κάτοχος της τηλεοπτικής άδειας και σε αυτά τα πλαίσια επαναλαμβάνω ότι είμαι διατεθειμένος να διαπραγματευτώ με Alpha και Star.

Σίγουρα αν λάβω αρνητικές απαντήσεις, τότε αυτοί θα πρέπει να κάνουν περικοπές στις θέσεις των εργαζομένων και εμείς να κάνουμε από την αρχή ένα νέο κανάλι. Εντός των 90 ημερών, όπως έχει οριστεί από το κράτος, θα λύσουμε αυτό το θέμα. Θεωρώ ότι θα ήταν πιο σωστό να διατηρήσουμε τους εργαζομένους που δουλεύουν».

Για τα χαρακτηριστικά του καναλιού που επιθυμεί και αν αυτά θα συμβαδίζουν με τον χαρακτήρα του: «Ό,τι κάνουμε είναι παράγωγο του χαρακτήρα μας. Αυτό το κανάλι δεν θα είναι η εξαίρεση».


Πηγή: www.onsports.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!